Vi tilbyder

Kærsgaard Restaurering og Tømrerarbejde tilbyder en bred vifte af ydelser til både private og erhverv 

vi tilbyder head

Se mere herunder

Restaurering / Bygningsvedligehold / Renovering.
restaureringVi elsker det gamle håndværk og vi har med eget maskinværksted og restaureringsuddannelse, spidskompetencer inden for bygningsrestaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger og ejendomme. Restaurering er en helt speciel form for bygningsvedligehold og renovering, som kræver ganske specielle kompetencer og uddannelse. Der er et stigende behov for at sikre at bygningerne lever op til nutidig standard, samtidig med at deres særlige karakterer bevares. Med baggrund i uddannlesen for bygningsrestaurering er vi stærkt rustet til at udføre opgaven.
Tagarbejde / Tagdækning / Renovering af tag.
tagarbejdeVi har mange års erfaring med tagrenovering og tagdækning og vi løser alle typer tagopgaver.Vi udskifter og renoverer tage, opsætter kviste og ovenlysvinduer, bygger tagterrasser og ombygger uudnyttede tag til brugbart boligareal.
Vinduer / Døre / Porte / Termoruder.
vinduerNutidens krav til vinduer og døre er meget høje da faktorer som isoleringsevne, sikkerhed og vedligehold er i højsædet. Vi udfører udskiftning, såvel som restaurering, af dine gamle døre, vinduer og porte. Udskiftning eller restaurering af vinduer og døre kan tit give en stor besparelse på dit varmeforbrug.
Gulve / Vægge / Lofter / Interiør.
gulvVi er også med dig hele vejen indenfor i boligen, hvor vi udfører alle typer af restaurering og renovering. Dette arbejde spænder vidt og går hele vejen fra opsætning af køkkener til restaurering af sildebensparket gulve ifht. nutidens isoleringskrav. Vi har desuden eget maskinværksted til udarbejdelse af specialprofiler m.m.
Tilbygning / Rådgivning
opgaverEkstra m2 når du har behov for ekstra plads, det er også os. Vi tilpasser dit projekt eller din tilbygning så du får mest muligt ud af dine ekstra m2 og udfører rådgivning og gennemgang for at sikrer dig at tilbygningen og dine ønsker matcher den eksisterende arkitektur.

Vision

Når du vælger os, rådgiver vi og følger dig hele vejen, for vi ved, at vejen til det bedste resultat går gennem planlægning og overblik. Således kan du som kunde bedst følge med i arbejdet på dit projekt. Uanset om det drejer sig om større eller mindre opgaver kan du, hos os, være sikker på at de aftalte betingelser og leveringstiden bliver overholdt.

Vi udfører alle vore opgaver, store som små, med tillid, kvalitet og håndværksmæssig stolthed for øje. Vi lever af og for vore kunder, med kunden i centrum opfylder vi betingelserne for tilfredshed hos kunden, som derfor kommer tilbage til os når der er nye projekter.

TIL TOP